top of page

Lashes

Wimperextensions One by One

Wil je langere, vollere wimpers zonder gedoe met mascara of valse wimpers? Dan zijn onze Wimperextensions One by One de oplossing voor jou. Deze techniek, ook wel bekend als de "Classic" techniek, omvat het aanbrengen van individuele wimperextensions op je natuurlijke wimpers. Het resultaat is een natuurlijke, elegante uitstraling die je ogen opent en accentueert.

Voordelen van Wimperextensions One by One:

  • Langdurig: Geniet tot wel 6 weken van je nieuwe, verleidelijke wimpers. Extensions kunnen elke 3 weken bijgewerkt worden voor een continue prachtige uitstraling.

  • Natuurlijke uitstraling: Onze hoogwaardige producten zijn geschikt voor de gevoelige huid en zorgen voor een subtiele, moeiteloze schoonheid.

  • Tijdbesparend: Bespaar tijd in je ochtendroutine, want mascara is niet langer nodig.
     

Wimperlift

Heb je al mooie, lange wimpers maar willen ze niet echt krullen? Onze Wimperlift behandeling is de oplossing die je nodig hebt. Met deze innovatieve techniek worden je natuurlijke wimpers gekruld en gelift, waardoor ze er langer en volumineuzer uitzien. Het beste van alles is dat het resultaat tot 6 tot 8 weken kan aanhouden, zonder dat je elke ochtend een wimperkruller hoeft te gebruiken.

Voordelen van Wimperlift:

  • Langdurige krul: Geniet van langdurig gekrulde wimpers zonder de noodzaak van dagelijkse krultangen.

  • Onderhoudsarm: Weinig nazorg nodig na de behandeling, en het resultaat blijft tot 6 tot 8 weken behouden.

  • Natuurlijke uitstraling: Creëer een verbluffend, maar subtiel effect dat je ogen laat stralen.

Bij Mooi! Beauty and Nails streven we naar perfectie en gebruiken we alleen hoogwaardige producten en technieken om aan al je wimperbehoeften te voldoen. Onze behandelingen zijn geschikt voor de gevoelige huid en worden uitgevoerd met uiterste zorg.

80€

Nieuwe set One by One

45€ 

Bijwerking One by One binnen 3 weken na nieuwe set of vorige bijwerking

430€ 

Pakket 1 Lashes: 10 bijwerkingen One By one  binnen 3 weken

50€

Bijwerking One by One binnen 4 weken van het plaatsen van een nieuwe set of bijwerking. Indien er minder dan 30% resterend is van de vorige set zal de prijs van een nieuwe set aangerekend worden.

480€

Pakket 2 Lashes: 10 bijwerkingen One By One binnen 4 weken

15€

Extra Lashingtime.

65€

Wimperlift met kleuring

17,95€

Lash shampoo + gratis borstel

Door je wimperextensions regelmatig te reinigen, houd je ze schoon, fris en gezond. Het is een eenvoudige stap die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je wimpers er op hun best uitzien en dat je langdurig kunt genieten van je prachtige oogopslag.

bottom of page