top of page

Nails

Gelnagels bieden talloze voordelen. Ten eerste zorgen ze voor extra stevigheid en bescherming van de natuurlijke nagels, waardoor ze minder snel breken of splijten. De gel vormt een harde, maar flexibele laag die bestand is tegen dagelijkse activiteiten.

Daarnaast hebben gelnagels een mooie, glanzende afwerking die langdurig behouden blijft. Ze bieden ook de mogelijkheid om de nagels te verlengen of te verfraaien met verschillende vormen, kleuren en designs. Met gelnagels kun je experimenteren en je eigen unieke stijl creëren.

HEMA-Vrije producten

Bij Mooi! Beauty and Nails hechten we veel belang aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten. Daarom werken we uitsluitend met HEMA-vrije producten.

HEMA, wat staat voor Hydroxyethylmethacrylaat, is een chemische stof die soms wordt gebruikt in bepaalde nagelproducten, zoals acrylnagels en gelnagels. Helaas kan HEMA bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken, zoals roodheid, jeuk, zwelling en irritatie van de huid.

Door te kiezen voor HEMA-vrije producten vermijden we deze potentiële allergische reacties en bieden we onze klanten een veilige en comfortabele ervaring. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

60€

Nieuwe set gelnagels met verlenging

55€

Nieuwe set gelnagels zonder verlenging

45€

Bijwerking full color

430€

Pakket 1 Nails: 10 bijwerkingen full color 

47€

Bijwerking french manicure

50€

Bijwerking inclusief Nail Art

480€

Pakket 2 Nails: 10 bijwerkingen incl Nail Art

37€

Gelpolish/Peel of base

3- 5 €

Nail art - afhankelijk van de gebruikte materialen en tijd

bottom of page