top of page

Sugar Wax

Suikerontharing maakt gebruik van een speciale pasta gemaakt van suiker, water en citroensap. Deze pasta wordt op de huid aangebracht en vervolgens met snelle bewegingen tegen de haargroeirichting in verwijderd. Hierdoor worden de haren vanaf de wortel verwijderd, wat resulteert in een gladde en langdurige ontharing.

Een van de voordelen van suikerontharing is dat de pasta alleen aan de haren en dode huidcellen hecht, waardoor de behandeling minder pijnlijk is in vergelijking met traditioneel harsen. Bovendien is de suikerpasta 100% natuurlijk en hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Naast het verwijderen van ongewenst haar, heeft suikerontharing nog andere voordelen. Het helpt bij het exfoliëren van de huid, waardoor deze zacht en glad aanvoelt. Bovendien kan regelmatige suikerontharing de haargroei vertragen en de haartjes dunner en minder stug maken.

Prijslijst vrouwen

14€

Wenkbrauwen

14€

Bovenlip

25€

Bovenlip en wenkbrauwen

32€

Onderbenen

55€

Volledige benen

18€

Oksels

46€

Onderbenen + oksels of bikini (naast slip)

60€

Onderbenen + oksels + bikini (naast slip)

58€

Volledige benen + oksels of bikini (naast slip)

70€

Volledige benen + oksels + bikini (naast slip)

35€

Oksels + bikini (naast slip)

160 €

Pakket 1 Sugar Wax: Oksels 10 afspraken om de 4 a 5 weken (er mag tussen de afspraken NIET geschoren worden)

300 €

Pakket 2 Sugar Wax: Onderbenen 10 afspraken om de 4 a 5 weken (er mag tussen de afspraken NIET geschoren worden)

420 €

Pakket 3 Sugar Wax : Onderbenen + Oksels 10 afspraken om de 4 a 5 weken (er mag tussen de afspraken NIET geschoren worden)

bottom of page