top of page
Lily handgemaakte juwelen.webp

In het salon bieden we een kleine selectie aan handgemaakte juwelen van het merk Lily. Alle juwelen zijn nikkelvrij, loodvrij en cadmiumvrij.

Voor onze suikerontharing werken we met het merk Roxy Pro. Om je huid goed voor te bereiden op de behandelingen als ook goed te verzorgen na de behandeling en zo een beter resultaat te bekomen, kan je in het salon enkele producten aankopen voor thuisgebruik.

hyJur41O.jpeg
This_is_us_gamma_hand_lichaam_2-scaled.jpeg

'this is us.’ is een verhaal over twee ondernemende vrouwen die de handen in elkaar sloegen om elk vanuit hun eigen expertise een sterk merk uit te bouwen. De producten zijn vegan, wat wil zeggen dat er niets dierlijks in zit, en parabenenvrij. Parabenen zijn de stoffen die makkelijk irritatie veroorzaken. Onze zepen zijn sulfatenvrij en drogen de huid dus niet uit. Integendeel, we hebben er net voor gezorgd dat ze de huid optimaal hydrateren. Onze zonnelijn is dermatologisch getest en kan ook voor de meest gevoelige huid gebruikt worden.

We kiezen voor milde geuren die subtiel aanwezig zijn als je onze verzorgingsproducten gebruikt. Voor de hand- en lichaamsverzorging kozen we voor jasmijn en roze peper. Die laatste geeft een extra oppepper! De zonneproducten doen met geuren van tuberoos en zwarte bes dan weer helemaal aan vakantie denken.

bottom of page